2011-02-14 09:43Pressmeddelande

Succé för "Andra chansen"

null

Skrivet som en roman berättar författaren Bertil Åkerlund om Gizatchew Ayka och hans fantastiska hjälparbete i Etiopien. Boken handlar om Gizachew Ayka, grundaren till ett av Läkarmissionens allra mest uppskattade projekt. som arbetar mot barnslaveri i Etiopien. "Andra chansen" är en spänningsroman som mynnar ut i när hundrafemtio kyrkliga ledare och andra dignitärer samlas på ett lyxhotell i Addis Abeba. Över 11 000 böcker har distribuerats i skrivande stund.

För att bli en lycklig ägare av "Andra Chansen" ger man enkelt en gåva till det omskrivna projektet på åtminstone 250 kronor på Läkarmissionens hemsida. Boken skickas hem till din brevlåda. Du kan också ge en gåva på plusgiro 90 00 21-7 och märka talongen med "Andra Chansen". Glöm inte din adress om du vill ha boken hemskickad.

På Läkarmissionens hemsida finns det också andra viktiga projekt att ge en gåva till.

www.lakarmissionen.se


Om Läkarmissionen

Läkarmissionen har sedan 1958 arbetat för att förändra framtiden för utsatta människor. 2017 gick runt 100 miljoner kronor till våra ändamål, främst hjälpinsatser i fyra världsdelar med tyngdpunkt på Afrika. Största delen av pengarna är gåvor från privatpersoner i Sverige. Vårt fokus ligger på att hjälpa människor att hjälpa sig själva att förändra sina livsvillkor. Därför har vi ett nära samarbete med lokala partners inom tre huvudområden: social omsorg, utbildning och självförsörjning. Läkarmissionen arbetar också med humanitärt bistånd. Läs mer på www.lakarmissionen.se eller följ oss på facebook.com/Lakarmissionen.


Kontaktpersoner

Hanna Rosell
Chef insamling och kommunikation
Hanna Rosell