2011-03-21 14:47Pressmeddelande

Sånger för livet - Nu är det snart dags igen

null

Mellan den 24 sept och 13 nov blir det körsång av hög klass på sex olika platser i landet. Körledare till detta är rutinerade Mats Backlund. Om Din kör vill delta, är det nu dags för anmälan.

Orterna där "Sånger för Livet" i år sjunger för livet är Skövde, Mora, Dalstorp, Vinberg, Västerås och Kristinehamn.

Reportoaren är blandad med visor, jazz och även klassiska mästerverk, och bandet som kompar körerna är Clazz, proffsmusiker med sväng!

En känd artist dyker också upp på varje ort och deltar i föreställningen.

Välkommen att delta i ett underbart roligt evenemang där glädje är ledordet.

Anmäl din kör redan i dag om du inte redan gjort det. Kontakta Ingrid Karlström på 08-620 02 38, eller ingrid.karlstrom@lakarmisionen.se


Om Läkarmissionen

Läkarmissionen har sedan 1958 arbetat för att förändra framtiden för utsatta människor. 2017 gick runt 100 miljoner kronor till våra ändamål, främst hjälpinsatser i fyra världsdelar med tyngdpunkt på Afrika. Största delen av pengarna är gåvor från privatpersoner i Sverige. Vårt fokus ligger på att hjälpa människor att hjälpa sig själva att förändra sina livsvillkor. Därför har vi ett nära samarbete med lokala partners inom tre huvudområden: social omsorg, utbildning och självförsörjning. Läkarmissionen arbetar också med humanitärt bistånd. Läs mer på www.lakarmissionen.se eller följ oss på facebook.com/Lakarmissionen.


Kontaktpersoner

Hanna Rosell
Chef insamling och kommunikation
Hanna Rosell