2011-05-10 09:23Pressmeddelande

Morsdagspresent på Webaidshop!

null

Att hitta en morsdagspresent som motsvarar det vi fått av våra mödrar är inte lätt. Vi har fått ett liv. En barndom och stöd genom många år. Att visa kärlek och tacksamhet är det viktigaste och med rätt hög sannolikhet det som består, men vill man komplettera det med en morsdagspresent så kommer här ett alternativ som inte kommer att glömmas lika snabbt som en ask choklad.

Ge bort en morsdagspresent som faktiskt kan vara skillnaden mellan liv och död.

På Panzisjukhuset i Kongo får kvinnor föda sina barn under mänskliga förhållanden med rena instrument och ständig, professionell uppsikt. Alternativet till detta är att föda hemma i sina hyddor på marken, eller i bästa fall på en filt.

En förlossning på Panzisjukhuset kostar bara 150 kronor. En liten summa med tanke på hur mycket det kan betyda och innebära. Att ge bort en förlossning i morsdagspresent är ett annorlunda och minnesvärt sätt att visa sin tacksamhet till det liv man fått.

Ni som handlar en förlossning på Webaidshop får ett vackert gåvobevis med en personlig hälsning att ta med till mor.

Köp en förlossning till mor här.

Du kan ge en gåva här!


Om Läkarmissionen

Läkarmissionen har sedan 1958 arbetat för att förändra framtiden för utsatta människor. 2017 gick runt 100 miljoner kronor till våra ändamål, främst hjälpinsatser i fyra världsdelar med tyngdpunkt på Afrika. Största delen av pengarna är gåvor från privatpersoner i Sverige. Vårt fokus ligger på att hjälpa människor att hjälpa sig själva att förändra sina livsvillkor. Därför har vi ett nära samarbete med lokala partners inom tre huvudområden: social omsorg, utbildning och självförsörjning. Läkarmissionen arbetar också med humanitärt bistånd. Läs mer på www.lakarmissionen.se eller följ oss på facebook.com/Lakarmissionen.


Kontaktpersoner

Hanna Rosell
Chef insamling och kommunikation
Hanna Rosell