2012-12-03 15:06Pressmeddelande

Läkarmissionens gåvobevis - nu ännu snyggare

null

Nu har Sveriges största biståndsbutik på nätet fått nya, snygga gåvobevis.

När man handlar I WebaidShop får man ett gåvobevis som man kan ge bort till en vän. När man gör det blir vännen den goda orsaken till att en annan människa på vår jord samtidigt får det bättre.

Nu har gåvobevisen faktiskt blivit ännu snyggare!

Det finns nu tre alternativ av gåvobevis.

1. Ett förtryckt i hårt papper där du själv fyller i vad som ska stå på det när du fått det hemskickat. Det finns ett motiv för varje kategori: Djur, Skola och utbildning, Miljö, Startpaket och mikrofinans, Hälsa och Aktuellt projekt. Djur symboliseras t ex av en kvinna med ett får och köper du ett annat djur och vill ha bild på det istället, kan du använda de andra varianterna av gåvobevis.

2-3. Gåvobevis som du fyller i direkt på nätet. Det ena kan du skriva ut hemma och den andra skickar du med e-post direkt till din vän, på en tidpunkt som du väljer.

Kika in på www.webaidshop.se för att se närmare på våra snygga gåvobevis.

Läs mer om presenttips


Om Läkarmissionen

Läkarmissionen har sedan 1958 arbetat för att förändra framtiden för utsatta människor. 2017 gick runt 100 miljoner kronor till våra ändamål, främst hjälpinsatser i fyra världsdelar med tyngdpunkt på Afrika. Största delen av pengarna är gåvor från privatpersoner i Sverige. Vårt fokus ligger på att hjälpa människor att hjälpa sig själva att förändra sina livsvillkor. Därför har vi ett nära samarbete med lokala partners inom tre huvudområden: social omsorg, utbildning och självförsörjning. Läkarmissionen arbetar också med humanitärt bistånd. Läs mer på www.lakarmissionen.se eller följ oss på facebook.com/Lakarmissionen.


Kontaktpersoner

Hanna Rosell
Chef insamling och kommunikation
Hanna Rosell