2011-10-27 09:18Pressmeddelande

Läkarmissionen söker fotbollsfarsor till Fars Dag!

null

Det finns knappast någon bättre present på Fars Dag än att bli supporter till Tigers Club i Uganda.

Det är ett fotbollslag för killar som tränar flera gånger i veckan, med vuxen tränare och en riktig fotboll – men laget består bara av gatubarn som älskar fotboll.

Fotbollen är nyckeln till att få kontakt med de här barnen. Målet är att barnen ska få ett helt nytt liv och en ny syn på sin framtid.  

Läkarmissionen hoppas att detta ska bli årets farsdagspresent. Via Webaid Shop köper du enkelt ett supporterbevis att ge någon pappa som redan har allt - men ändå gärna blir ihågkommen på Fars Dag. 

Om ni gör tips på farsdagspresenter i er tidning är vi glada om ni tar med oss.

Läs mer eller bli fotbollsfarsa på: http://www.lakarmissionen.se/portal/page/portal/lakarmissionen/nyhetsarkiv/visa?element_id=4050640

Läkarmissionen förändrar framtiden för utsatta människor.


Om Läkarmissionen

Läkarmissionen har sedan 1958 arbetat för att förändra framtiden för utsatta människor. 2017 gick runt 100 miljoner kronor till våra ändamål, främst hjälpinsatser i fyra världsdelar med tyngdpunkt på Afrika. Största delen av pengarna är gåvor från privatpersoner i Sverige. Vårt fokus ligger på att hjälpa människor att hjälpa sig själva att förändra sina livsvillkor. Därför har vi ett nära samarbete med lokala partners inom tre huvudområden: social omsorg, utbildning och självförsörjning. Läkarmissionen arbetar också med humanitärt bistånd. Läs mer på www.lakarmissionen.se eller följ oss på facebook.com/Lakarmissionen.


Kontaktpersoner

Hanna Rosell
Chef insamling och kommunikation
Hanna Rosell