2010-07-12 10:45Pressmeddelande

Läkarmissionen Second Hand goes Green

null

Läkarmissionens Second Hand-butik i Vällingby ställer ut på Green Festival den 15 och 16 juli i Kungsträdgården. Både mode, inredning och prylar är särskilt utvalda för extra snälla priser.
På Läkarmissionens Second Hand hittar du vintage när det är som bäst. Antikt, unika samlarsaker och det vackert nötta. 
Under våren har det mest unika som nått vår butik i Vällingby plockats ut för att finnas med under festivaldagarna. Mejerikärror, handsydda skor, sekelskifteskläder, väskor, hattar, accessoarer och samlarobjekt kan fyndas i det 50 kvadratmeter stora tältet på festivalområdet. Till festivalpris, förstås.
Framtiden är att handla från dåtiden. Modernt och klimatsmart.

Väl mött till ett rent nöje i Kungsträdgården.

Läs mer på www.stockholmgreenfestival.se/
och www.lakarmissionen.se


Om Läkarmissionen

Läkarmissionen har sedan 1958 arbetat för att förändra framtiden för utsatta människor. 2017 gick runt 100 miljoner kronor till våra ändamål, främst hjälpinsatser i fyra världsdelar med tyngdpunkt på Afrika. Största delen av pengarna är gåvor från privatpersoner i Sverige. Vårt fokus ligger på att hjälpa människor att hjälpa sig själva att förändra sina livsvillkor. Därför har vi ett nära samarbete med lokala partners inom tre huvudområden: social omsorg, utbildning och självförsörjning. Läkarmissionen arbetar också med humanitärt bistånd. Läs mer på www.lakarmissionen.se eller följ oss på facebook.com/Lakarmissionen.


Kontaktpersoner

Hanna Rosell
Chef insamling och kommunikation
Hanna Rosell