2011-11-28 16:09Pressmeddelande

Julklappstips från Webaidshop

null

Matkassar, surfplattor och spikmattor är de senaste tre årens toppjulklappar enligt HUI Research, som varje år korar årets julklapp. Många mer eller mindre viktiga klappar förflyttar sig mellan olika människor i julens månad och den som får julklapparna blir förmodligen glad men sällan väldigt överraskad.

I år har Läkarmissionen några julklappstips som både kan förändra livet för en människa och säkert överraska mottagaren av julklappen. På WebaidShop finns drygt 40 varierande julklappstips inom  kategorierna miljö, hälsa, utbildning och djur. Alla julklappstips är reella och delar i större projekt som drivs tillsammans med olika partners runt om i världen.

Tioitopplistan just nu på webaidshop.se:

  1. Trädplantering, Sudan
  2. Föda barn på sjukhus, Kongo
  3. Vatten till Afrikas horn
  4. Kycklingar, El Salvador
  5. Oxe, Uganda
  6. Får, Burkina Faso
  7. Förebyggande gatubarnsarbete, Etiopien
  8. Alternativ till könsstympning, Kenya
  9. Buffel, Indien
  10. Grispaket, Nicaragua

Hitta din julklapp på www.webaidshop.se

Läs om fler tips på: http://www.lakarmissionen.se/portal/page/portal/lakarmissionen/nyhetsarkiv/visa?element_id=5640647 

 


Om Läkarmissionen

Läkarmissionen har sedan 1958 arbetat för att förändra framtiden för utsatta människor. 2017 gick runt 100 miljoner kronor till våra ändamål, främst hjälpinsatser i fyra världsdelar med tyngdpunkt på Afrika. Största delen av pengarna är gåvor från privatpersoner i Sverige. Vårt fokus ligger på att hjälpa människor att hjälpa sig själva att förändra sina livsvillkor. Därför har vi ett nära samarbete med lokala partners inom tre huvudområden: social omsorg, utbildning och självförsörjning. Läkarmissionen arbetar också med humanitärt bistånd. Läs mer på www.lakarmissionen.se eller följ oss på facebook.com/Lakarmissionen.


Kontaktpersoner

Hanna Rosell
Chef insamling och kommunikation
Hanna Rosell