2008-09-06 10:42Pressmeddelande

Hjälp till Självhjälp på WebaidShop.se

null

I Indien är det fortfarande mycket vanligt att låta en skräddare sy sina kläder. Dels för att det kanske inte finns några klädbutiker i närheten.
Eller för att det faktiskt blir billigare. För många kvinnor är en egen symaskin dessutom ett idealiskt sätt att kunna tjäna lite pengar
samtidigt som de kan vara hemma hos barnen. 

På WebaidShop kan man hjälpa kvinnorna att finansiera en symaskin.
Det är många som under året har uppskattat att man på detta konkreta sätt kunna bistå en medmänniska med hjläp till självhjälp.

http://www.webaidshop.se


Om Läkarmissionen

Läkarmissionen har sedan 1958 arbetat för att förändra framtiden för utsatta människor. 2017 gick runt 100 miljoner kronor till våra ändamål, främst hjälpinsatser i fyra världsdelar med tyngdpunkt på Afrika. Största delen av pengarna är gåvor från privatpersoner i Sverige. Vårt fokus ligger på att hjälpa människor att hjälpa sig själva att förändra sina livsvillkor. Därför har vi ett nära samarbete med lokala partners inom tre huvudområden: social omsorg, utbildning och självförsörjning. Läkarmissionen arbetar också med humanitärt bistånd. Läs mer på www.lakarmissionen.se eller följ oss på facebook.com/Lakarmissionen.


Kontaktpersoner

Hanna Rosell
Chef insamling och kommunikation
Hanna Rosell