2011-05-02 10:50Pressmeddelande

Egen Insamling - vinn en resa!

null

Svenska folkets gåvor till Läkarmissionen förändrar livet för många människor. Till det bättre. Att kunna hjälpa en människa till ett bättre liv är en enastående känsla.

Vanliga gåvor till våra 90-konton är fortfarande den vanligaste formen av givande, men det finns nu andra alternativ för den som önskar. Webaidshop är bistånd i den konkreta formen. På webaidshop köper du andelar i Läkarmissionens projekt, får själv ett gåvobevis som du behåller själv, eller ännu bättre, ger bort till en vän. Webaidshop.se ökade med 30 procent i fjol och eftersom vi är måna om att få med fler unga på resan till en bättra värld kommer Läkarmissionen med ett nytt och unikt insamlingsprojekt till just din stad.

Egen Insamling - ett roligt sätt att ge en gåva!

egeninsamling.se skapar du i princip en egen liten hjälporganisation, för ett litet tag, eller under en längre tid om du så önskar. Du bestämmer själv ett monetärt mål för insamlingen, hur länge den ska pågå och sedan bjuder du in alla vänner. Allt detta gör du direkt på egeninsamling.se.

Vinn en resa!

Nu kan de som startar en egen insamling också vinna en resa till ditt hjälpprojekt. På följande platser och tider kommer webaidshop att finnas för att berätta mer om denna tävling som avslutas den 30 juni 2011.

5/5 Linköping: Lilla torget                          
6/5 Växjö: Storgatan
7/5 Lund: Stortorget
8/5 Malmö: Stora torg
11/5 Karlstad: Stora torget
12/5 Örebro: Stortorget
13/5 Sundsvall: Stortorget
14/5 Uppsala: Stortorget
15/5 Stockholm: se plats senare
Tiden för samtliga städer är ca kl 12-17

Mer information:

www.lakarmissionen.se

Henrik Östman
08-620 02 07
henrik.ostman@lakarmissionen.se


Om Läkarmissionen

Läkarmissionen har sedan 1958 arbetat för att förändra framtiden för utsatta människor. 2017 gick runt 100 miljoner kronor till våra ändamål, främst hjälpinsatser i fyra världsdelar med tyngdpunkt på Afrika. Största delen av pengarna är gåvor från privatpersoner i Sverige. Vårt fokus ligger på att hjälpa människor att hjälpa sig själva att förändra sina livsvillkor. Därför har vi ett nära samarbete med lokala partners inom tre huvudområden: social omsorg, utbildning och självförsörjning. Läkarmissionen arbetar också med humanitärt bistånd. Läs mer på www.lakarmissionen.se eller följ oss på facebook.com/Lakarmissionen.


Kontaktpersoner

Hanna Rosell
Chef insamling och kommunikation
Hanna Rosell